Custom logo latex ballon
  • Custom logo latex ballon - 0 Custom logo latex ballon - 0
  • Custom logo latex ballon - 1 Custom logo latex ballon - 1
  • Custom logo latex ballon - 2 Custom logo latex ballon - 2
  • Custom logo latex ballon - 3 Custom logo latex ballon - 3

Custom logo latex ballon

Newshine® Factory er en produktionsfabrik, der er specialiseret i produktion af Custom Logo Latex Balloner. Vi har 6 avancerede printproduktionslinjer, der er i stand til at levere printtjenester i flere farver, flere overflader, flere materialer og flere størrelser. Vores stolte trykkerimestre har over 20 års erfaring og har stor erfaring med farveblanding og tryk.

Send forespørgsel

Produkt beskrivelse

Produkt beskrivelse

produktegenskaber
Tingens navn
Factory Outlet 100% naturlig 12 tommer 3,2 g latex balloner tryk med logo brugerdefineret logo latex ballon
Model
THL-01
Farve
Farverig
Vægt
2,2g/2,8g/3,2g
Trykning
Tilpasset udskrivning
Størrelse
5inch/10inch/12inch/18inch/36inch
Logo
Tilpasset
Materiale
Latex
Pakkemetode
Opptaske/papirkarton
MOQ
1000 stk (prøveordre er velkomne)
Forsyningsevne
100.000 stk/dag
Betalingsbetingelser
L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal, Escrow
Leveringstid
Omkring 3-7 dats efter kunstværk eller prøver bekræftet

custom logo latex balloon

100 % naturlig latex

custom logo latex balloon

Fabrikskvalitetssikring   Fortykkelse er ikke let at bryde

Ballon lejlighed

custom logo latex balloon


Custom logo latex ballon vil tilføje romantisk og festlig atmosfære til godt bryllup, fødselsdagsfest, baby shower, jul og al kærlighed

lejlighed.

custom logo latex balloon


Ballonen er lavet af 100% naturlig latex. Den består EN71, BSCI og 12 test. Det kan bringe glæde til børn på forudsætningen om sikkerhed.

OEM/ODM

12 tommer latex ballon

custom logo latex balloon


Tilpas din farve til en brugerdefineret latex-logoballon

Vores ballon fås i 140 farver for at opfylde dine farvebehov. Og hver farve er standard uden det samme antal.

custom logo latex balloon


Tilpas dit eget logo

Logoet på ballonen kan betyde noget for dig. Bare send os dit gør-det-selv-logo i en PDF-fil, så laver vi logotilpasningen for dig. Du kan se dit meningsfulde logo, hver gang du ser dem.

custom logo latex balloon


Tilpas din egen emballage

Vi har forskellige størrelser og stilarter, som du kan vælge. Bare giv os din mængde eller din gør-det-selv-stil, vi vil gøre vores bedste for at gøre dig en god tilpasning.

custom logo latex balloon


Ballon tilbehør

Vi har alle slags ballontilbehør, som du kan vælge.

Kvalitetsforsikring

Vores pris på brugerdefinerede latex-logoballoner er ikke den laveste på markedet. Men vi sikrer, at vi kun producerer produktet med materialer af høj kvalitet. Og vi tjekker alle godt, inden vi sender til vores kunder. Vi kan betale kompensation, når du opdager, at vores produkt har en defektrate på mere end 1 %.

Workshop og bearbejdningsproces

custom logo latex balloon


Funktioner:

1. Multi-farve og flersidet udskrivning: Vores udskrivningsproduktionslinje kan opnå flerfarve og flersidede udskrivningseffekter, hvilket gør tilpassede logomønstre mere levende og mangfoldige.

2. Flere materialer og flere størrelser: Vi kan levere latexballoner af forskellige materialer (latex) og størrelser i henhold til kundens behov for at opfylde kravene til forskellige lejligheder og anvendelser.

3. Stor form ballon slot: Vores fabrik er udstyret med stort form ballon slot udstyr, som kan gøre det trykte mønster stort nok til at gøre logoet og designelementerne mere iøjnefaldende og fremtrædende.

4. Ensartede trykfarver: Trykmestrenes rige erfaring og fremragende teknologi sikrer, at farverne på vores latexballontryk er jævnt fordelt, farverne er lyse og langtidsholdbare, og de er ikke nemme at falme.

5. Samarbejde med kendte mærker: Vi har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med kendte mærker i ind- og udland, og er blevet meget anerkendt og betroet af kunderne.

Uanset om det er en forretningsfremmebegivenhed, en festbegivenhed eller en personligt tilpasset gave, kan Newshine® Factorys Custom Logo Latex Balloon opfylde dine behov. Med produkter af høj kvalitet, fremragende printteknologi og professionel service giver vi kunderne de mest tilfredsstillende tilpassede latexballonløsninger.

Du er velkommen til atkontakt osmed eventuelle spørgsmål eller tilpasningsbehov. Ser frem til at arbejde sammen med dig om at sætte farve på dit arrangement.









Hot Tags: Custom Logo Latex Ballon, Producenter, Leverandører, Fabrik, Kina, Made in China, Engros, Customized, På lager, Billig, Rabat, Lavpris, Pris, CE, Kvalitet, EN71, Mode, Nyeste, Senest sælgende, Klassisk, Fancy, Fremskreden

Relateret kategori

Send forespørgsel

Du er velkommen til at give din forespørgsel i nedenstående formular. Vi svarer dig inden for 24 timer.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy